Actorul american Charlie Sheen a obtinut de curand diploma de absolvire a liceului, desi a terminat clasa a XII-la la Liceul Santa Monica din California in urma cu 30 de ani.

Starului american ii lipseau doar cateva credite pentur a putea sa obtina diploma de absolvire in acelasi timp cu colegii lui de clasa de la Liceul Santa Monica din California, in 1983, iar parintii sai l-au rugat sa urmeze cursurile unei scoli de vara pentru a obtine cateva credite suplimentare.

Charlie Sheen a luat insa decizia de a-si construi o cariera la Hollywood, dar recunoaste ca de atunci si-a dorit mereu sa finalizeze ceea ce incepuse in urma cu peste 30 de ani, scrie MEDIAFAX.

"Era un fel de drum intrerupt, iar asta ma deranja. Toata viata am avut obiceiul de a nu termina niciodata lucrurile pe care le incepeam", a declarat actorul pentru TMZ.com.

"Parintii voiau ca eu sa urmez cursurile unei scoli de vara. Raspunsul meu a fost acesta: «Exista scoala in timpul verii? Asta e o nebunie!». Nu credeam ca exista ceva mai rau de atat, in prima mea vara de libertate din acea vreme. Le-am spus: «Lasati-ma sa ma duc la cateva auditii si, daca treaba asta nu va merge, ma voi duce sa dau testul Ged (un test de echivalare a diplomei liceale) si apoi voi merge la facultate. Insa am obtinut primul meu rol. Era «Grizzly Ii: The Predator», filmul acela oribil", a adaugat actorul american.

Ajuns la varsta de 48 de ani, Charlie Sheen spune ca acea diploma de absolvire a liceului reprezinta una dintre realizarile sale de care simte cel mai mandru: "Voi alege un loc special pentru ea. Cred ca ar trebui sa o pun undeva, poate in bucatarie. E un document important cu care pot sa ma mandresc".

In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Viata personala a actorului a fost la randul ei una deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat in 2011 din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".

Citeste si:
Vedetele si alegerile lor excentrice: 10+ cele mai neobisnuite...
Vedetele si alegerile lor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.