Actorii Monica Bellucci si Vincent Cassel au anuntat, luni, ca se vor desparti, dupa o casnicie care a durat 14 ani.

Sambata, revista Closer a anuntat in premiera aceasta despartire, informatia aparand pe prima pagina a publicatiei. Luni, serviciul de presa din Roma al actritei a confirmat informatia pentru agentia Ansa.

Purtatorul de cuvant al lui Vincent Cassel a facut acelasi lucru la Paris, transmitand AFP un comunicat: "Vincent Cassel confirma ca se desparte de comun acord de sotia sa, Monica Bellucci". De asemenea, purtatorul de cuvant a precizat ca nu vor fi oferite alte detalii privind acest subiect.

Relatia lui Vincent Cassel si Monica Bellucci a inceput in 1995, iar cei doi s-au casatorit in 1999. Cassel, in varsta de 46 de ani, si Bellucci, in varsta de 48 de ani, au impreuna doua fetite, Deva, nascuta in 2004, si Léonie, nascuta in 2010, scrie MEDIAFAX.

Monica Bellucci s-a nascut in Città di Castello, din regiunea italiana Perugia, si este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene. Initial, ea a inceput o cariera in domeniul juridic, dar, in timp ce era studenta, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actrita in 1990, in productii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), "Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de Vincent Cassel.

Vincent Cassel a putut fi vazut in filme precum "Rauri de purpura" (2000), "Fratia lupilor" (2001), "Nevasta la pachet" (2001), "Unsprezece plus una/ Ocean's Twelve" (2004), "Lorzii crimei/ Eastern Promises" (2007), "Lebada neagra/ Black Swan" (2010). A fost nominalizat de trei ori la premiile Cesar si a castigat trofeul in 2009, pentru rolul din "Mesrine: L'ennemi public n°1".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.