Marius Manole, unul dintre cei mai de succes tineri actori din Romania, spune ca generatia sa este condamnata la saracie.

,,Cred ca statul isi imagineaza ca eu, spre exemplu, ma duc la teatru, ma hranesc cu aplauze, dupa aia ma aduc la banca si le spun: "Uite, stiti, eu aseara am jucat in spectacol, am avut mare succes". Dupa care isi imagineaza ca ma duc la piata si le zic: "Va spun si eu o poezie, dati-mi si mie un kilogram de rosii. Ei cred ca asa traim.", spune actorul intr-un interviu recent, potrivit realitatea.net.

Indragostit de teatru si pasionat de munca sa, Marius Manole recunoaste ca viata unui actor nu este doar o poveste spusa pe scena.

” Eu personal nu am avut niciodata probleme mari cu banii, adica am avut ce sa mananc insa ma revolta mereu faptul, si nu numai pentru mine, ci pentru intreaga breasla, ca un actor care munceste cate 12 ore pe zi nu are ce face cu salariul primit. Adica, platesti chiria si cam atat”, spune artistul, conform ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.