"Nymphomaniac", cel mai recent lungmetraj al regizorului danez Lars Von Trier, va fi lansat intr-o versiune hardcore si o versiune softcore.

"Nymphomaniac" este, totodata, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2013 - prin prisma continutului sau erotic si a distributiei cu numeroase vedete.

Lars Von Trier, un regizor care adora sa provoace si care a fost declarat persona non grata la Festivalul de Film de la Cannes din 2011 dupa ce a declarat in gluma ca il simpatizeaza pe Hitler, a distribuit-o pe actrita Charlotte Gainsbourg in rolul principal feminin in noua sa pelicula, in timp ce rolul principal masculin a fost acordat unui actor in plina ascensiune la Hollywood, Shia LaBeouf, informeaza Reuters.

Uma Thurman si Willem Dafoe completeaza distributia acestui film despre care se spune ca va fi pe masura ultaviolentului "Antichrist" de Von Trier, un lungmetraj care a socat numerosi spectatori, scrie MEDIAFAX.

"Nymphomaniac" este un fel de jurnal erotic al unei femei (Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata, in padure, de un barbat (Stellan Skarsgard), cel caruia i se si confeseaza ulterior.

Filmul, despre care regizorul danez a anuntat ca va contine scene reale de sex, va fi lansat intr-o versiune hardcore si o versiune softcore. Potrivit The Guardian, producatorii filmului vor folosi totusi atat dubluri, cat si tehnica imaginilor generate pe computer, pentru a inlocui trupurile actorilor din distributie, in pelicula finala. Filmul "Nymphomaniac", despre care se credea ca ar fi trebuit sa fie lansat la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, va avea premiera mondiala de Craciun, la Copenhaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.