Spectacolul pentru copii "Scooby-Doo si Misterul Piramidei", produs de Warner Bros., va fi prezentat si publicului din Romania, intre 18 si 21 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cel mai cunoscut si mai iubit erou canin din lumea fascinanta a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o calatorie pana in indepartatul si toridul Egipt pentru a lua parte la o noua aventura. Scooby nu va fi singur, ci insotit de prietenii sai Shaggy, Fred, Velma si Daphne in incercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigatia lor nu va fi lipsita de obstacole. Gasca specializata in rezolvarea misterelor se va confrunta cu mumii rauvoitoare si alte capcane amplasate cu atentie de mii de ani in piramida egipteana.

Potrivit MEDIAFAX, spectacolul, produs de Warner Bros., este unul de amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, dar si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

"Scooby-Doo si Misterul Piramidei" este mai mult decat un show pentru copii, el poate fi gustat si de parinti, intrucat nu reprezinta numai o poveste rupta din desenele animate, ci si o lectie de viata care dovedeste cum prietenia si istetimea pot ajuta oamenii sa isi infrunte temerile si sa descopere adevarul, restabilind dreptatea si ordinea.

"Scooby-Doo si Misterul Piramidei" ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special, la Sala Palatului, in 18, 19, 20 si 21 februarie 2014. Show-urile vor incepe de la ora 19:00, iar accesul publicului in sala va fi posibil incepand cu ora 18:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.eventim.ro, la un pret special in perioada 1 iulie - 2 august, dupa cum urmeaza: categoria VIP - 225 de lei (pentru adulti si copii); categoria I - 165 de lei (pentru adulti) si 130 de lei (pentru copii); categoria a II -a - 135 de lei (pentru adulti) si 110 lei (pentru copii); categoria a III-a - 105 lei (pentru adulti) si 80 de lei (pentru copii); categoria a IV-a - 75 de lei (pentru adulti) si 60 de lei (pentru copii).

Citeste si:
Ponta: Socrul meu a avut mandat de interceptare totala in 2014
Ponta: Socrul meu a avut...

Dupa aceasta perioada de preturi reduse, incepand cu 3 august, biletele vor costa dupa cum urmeaza: categoria VIP - 250 de lei (pentru adulti si copii); categoria I - 180 de lei (pentru adulti) si 140 de lei (pentru copii); categoria a II-a - 150 de lei (pentru adulti) si 120 de lei (pentru copii); categoria a III-a - 115 lei (pentru adulti) si 90 de lei (pentru copii); categoria a IV -a - 80 de lei (pentru adulti) si 65 de lei (pentru copii).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.