Inca un show de comedie se pregateste pentru romani, de data aceasta fiind vorba despre irlandezul Dylan Moran.

Actorul irlandez se va afla toamna aceasta pentru prima data la Bucuresti, show-ul sau fiind programat pe 8 octombrie, la Cinematograful Scala. Dupa Eddie Izzard si Pablo Francisco, acesta este cel de-al treilea show de stand-up comedy international confirmat in Romaniin acest an.

Actor, scriitor, producator de filme si - nu in ultimul rand - comic, Dylan Moran este un performer desavarsit, cu un umor cultivat si extrem de savuros apreciat la scara larga nu doar de fanii genului ci si de colegii de breasla. Bun prieten cu Eddie Izzard, Dylan s-a bucurat intotdeauna de sprijinul si aprecierea acestuia, fiind deseori laudat de bunul sau amic:

"Dylan este poate cel mai amuzant om pe care il cunosc. Cand ne intalnim se cutremura pereti de la hototele de ras. Omul acesta e fantastic!" declara Eddie Izzard.

Dylan Moran a debutat pe scena stand-up in 1992, pentru ca in 1993 sa castige premiul competitiei So You Think You're Funny din cadrul Edinburgh Festival. Ulterior artistul devine o prezenta constanta in cadruevenimentelor de profil precum Just for Laughs Montreal Comedy Festival, Melbourne International Comedy Festival sau Kilkenny Comedy Festival. In 2007 s-a clasat pe locul 17 in topul celor mai buni 100 de comici de stand-up realizat de Channel 4, trei ani mai tarziu ocupand pozitia a 14-a.

Dupa mai multe reprezentatii sold-out in Irlanda, Marea Britanie sau Rusia, anul acesta, actorul va pleca intr-un nou turneu european intitulat "Yeah, Yeah!" care il va aduce in zona centrala si de sud-est a continentului, inclusiv in Romania.

Show-ul lui Dylan Moran de la Bucuresti va avea loc pe 8 octombrie, la Cinematograful Scala, biletele fiind disponibile incepand de astazi la pretul de 125 de lei pe www.myticket.ro. Dupa show-ul lui Pablo Francisco, acesta este cel de-al doilea spectacol de stand-up confirmat de Livehouse Comedy pentru aceasta toamna.

Citeste si: Comicul Pablo Francisco, pentru prima data in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.