Fanii trupei Depeche Mode, care va concerta miercuri la National Arena din Bucuresti, vor avea la dispozitie o parcare cu plata in incinta stadionului, organizatorii evenimentului recomandand insa utilizarea mijloacelor de transport in comun, informeaza Emagic.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion, organizatorii recomanda publicului utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcare supraetajata. Aceasta va putea fi utilizata doar dupa ora 17.00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoana din masina sa aiba deja biletul pentru concert achizitionat.

Potrivit MEDIAFAX, accesul se va face prin bulevardul Basarabia, insa la plecare, pentru evitarea aglomeratiei, ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta strada Serbanica Vasile - strada Cernauti, cu iesire in bulevardul Chisinau. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1.250 in total, prin urmare este indicat ca cei interesati sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.

Accesul publicului la concert se va face de la ora 17.00, iar programul va incepe in jurul orei 19.45, cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode.

Programat pe 15 mai, concertul de la Bucuresti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului "Delta Machine", dupa cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) si Sofia (12 mai).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.