Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson, Mark Lester, crede ca este tatal biologic al primilor doi copii ai starului, Prince Michael si Paris Jackson, si isi doreste sa solicite un test ADN in acest sens, informeaza contactmusic.com.

Mark Lester, care a jucat in filme cand era copil, sustine ca Michael Jackson i-a cerut sa doneze sperma cu un an inainte ca primul fiul al superstarului, Prince Michael, sa se nasca. Dupa Prince Michael, care acum are 16 ani, s-a nascut Paris Jackson, care in prezent are 15 ani.

Lester, in varsta de 54 de ani si tata al patru copii a declarat pentru Sunday People:

"Dupa ce Michael m-a rugat sa donez sperma pentru el, am uitat complet de asta. Era un tata grozav pentru copiii sai, i-a crescut minunat, era extraordinar cu copiii asa ca nu m-am gandit atunci la asta... dar e o posibilitate ca eu sa fiu tatal biologic al celor doi. Nu as face testul ADN fara permisiunea copiilor, dar cand vor deveni majori, si nu mai e mult pana atunci, si daca vor dori asta, voi face acest test. Este alegerea lor", a adaugat Lester.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.