Compania aeriana de stat Tarom l-a ales pe Catalin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord.

Tarom a organizat un concurs de design cu aceasta ocazie, relateaza MEDIAFAX.

La concurs s-au inscris 31 de designeri, toti romani, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarna si vara, pentru diferite piese din componenta uniformelor atat pentru piloti, cat si pentru insotitorii de bord, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Am ales modelele lui Catalin Botezatu pentru ca aduc uniformelor un plus de prospetime, de eleganta si de optimism si pentru ca intrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu un nume atat de cunoscut in mediul de design romanesc si international, si le multumim tuturor participantilor pentru interes si pentru implicare", a declarat, in comunicat, Christian Heinzmann, directorul general al companiei.

La randul sau, creatorul de moda Catalin Botezatu a afirmat ca este o onoare sa fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.