Trupele Trivium, Enslaved si Spineshank vor canta la festivalul Rock the City 2013, care se va desfasura pe 27 si 28 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Trivium, Enslaved si Spineshank se alatura formatiilor anuntate anterior Rammstein si Bullet for My Valentine, au anuntat organizatorii pe pagina lor de Facebook.

Spineshank
este o trupa de nu metal americana, nominalizata la premiile Grammy, care a vandut pana in prezent peste 540.000 a albume si a lansat patru albume de studio, cel mai recent in 2012, "Anger Denial Acceptance".

Originara din Orlando, Florida, trupa americana de heavy metal Trivium a fost infiintata in 2000. Trupa a lansat pana in prezent cinci albume de studio, 11 single-uri si 12 clipuri. Cel mai recent album se numeste "In Waves" si a fost lansat in august 2011.

Enslaved este o trupa de extreme metal - asa cum o caracterizeaza membrii sai - care s-a infiintat in Sveio, Norvegia, in 1991. Dupa mai multe modificari de componenta, in prezent, trupa Enslaved este formata din Grutle Kjellson - voce, bas, Ivar Bjørnson - chitara, backing vocals, clape, Arve "Ice Dale" Isdal - chitara, Cato Bekkevold - tobe, Herbrand Larsen - voce, clape, sintetizatoare. Formatia a lansat pana in prezent 12 albume de studio, cel mai recent in 2012 - "RIITIIR".

Organizatorii festivalului Rock the City 2013 au pus in vanzare doar abonamente valabile pentru cele doua zile ale evenimentului, iar preturile acestora variaza de la 479,25 lei la 143,78 lei. Abonamentele sunt distribuite prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.