Iubita lui Tudor Chirila este una dintre cele cateva vedete din Romania la bratul careia orice barbat s-ar simti mandru. Insa trupul fara cusur al Andreei este rodul unor antrenamente istovitoare de tae-bo si a unei diete stricte, bazata pe legume, fructe, carne alba si lactate

Obrazul subtire, cu cheltuiala se intretine. Aceasta se pare ca este si deviza Andreei Raicu, intrucat ea este o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare, a salilor de fitness si de tae-bo.

Lucru laudabil, de altfel, pentru o vedeta care constientizeaza faptul ca imaginea vinde si ca, intr-adevar, conteaza felul in care te prezinti in fata publicului.

Inzestrata cu gene bune, mostenind talia de viespe a mamei sale, care, in tinerete, era una dintre cele mai frumoase stewardeze din tara, iubita lui Chirila isi intretine silueta in salile de fitness si tae-bo.

Ea a si lansat un DVD de tae-bo, acea combinatie de aerobic, balet, karate, box si dans. Dar sudoarea de la antrenamente nu e suficienta pentru a fi posesoarea unui trup de invidiat, astfel ca vedeta Prima TV a adoptat, de mai multi ani, un stil de viata sanatos.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.