Starleta Paris Hilton, a carei imagine a fost folosita de John McCain pentru a-l critica pe contracandidatul sau Barack Obama, a replicat marti printr-un clip video pamfletar in care il caracterizeaza pe candidatul republican pentru Casa Alba drept "un tip cu riduri si cu parul alb", relateaza NewsIn.

In clipul realizat de echipa site-ului "funnyordie.com", fondata de actorul de comedie Will Ferrell, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton apare intr-un costum de baie care imita pielea de leopard, intinsa pe un sezlong pe marginea unei piscine si se preface ca isi anunta propria candidatura la Casa Alba.

Spotul original de campanie al lui McCain il prezenta pe Obama drept "cea mai mare celebritate din lume", in timp ce pe ecran se succedau imagini cu el la Berlin, intrerupte de imagini cu Britney Spears si cu Paris Hilton. "Dar este pregatit sa ne conduca?", adauga o voce pe fundal.

Parodia care poate fi vazuta pe site-ul funnyordie.com il arata pe McCain, iar pe fundal se aude: "Este cea mai batrana celebritate din lume. Foarte batran. Suficient de batran pentru a-si aminti de perioada in care dansul era un pacat (...) dar, este pregatit sa ne conduca?".

"Salut America, eu sunt Paris Hilton si sunt si eu o celebritate. Dar nu vin din trecut si nu promit schimbari, ca celalalt tip. Eu sunt pur si simplu sexy", spune tanara. "Dar acest tip cu riduri si cu parul alb mi-a folosit imaginea in clipul sau de campanie, ceea ce cred ca inseamna ca si eu sunt candidata la presedintie. Asa ca, multumesc pentru sustinere, tipule cu parul alb, si vreau ca America sa stie ca eu sunt pregatita sa preiau comanda", a adaugat ea.

Paris Hilton se declara gata si sa isi dezvolte serios propriul program privind politica energetica a Statelor Unite, imediat ce va termina de citit un articol despre locul unde se poate capata cel mai bun bronz din lume, care se dovedeste a fi Maui. Ea propune o imbinare a programelor ambilor candidati: incurajarea forajelor submarine, in prima faza, apoi dezvoltarea energiei alternative.

Echipa de campanie a candidatului republican a replicat repede, refuzand sa se lase afectata de ironia lui Hilton, ba chiar intorcand-o in favoarea sa si impotriva adversarului. "S-ar putea spune ca Paris Hilton sustine abordarea multipla a lui John McCain privind criza energetica, care include foraje" submarine si gasirea unor "alternative" la petrol, a declarat Tucker Bounds, purtator de cuvant al senatorului de Arizona. "Poate ca Paris Hilton nu este o celebritate atat de mare ca Barack Obama, dar se pare ca are un plan energetic mai bun", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.