"Elizabeth Taylor se simte bine", a declarat purtatorul de cuvant Dick Guttman intr-un comunicat. "Zvonurile care au demarat in Anglia cu privire la sanatatea sa sunt spectaculoase, alarmise si false. Vizita sa la spital este facuta din motive de precautie. Ea va reveni acasa in cel mai scurt timp", a adpugat purtatorul de cuvant.

Gutmann nu a dat nici un detaliu cu privire la locul unde a fost internata actrita, care locuieste in regiunea Los Angelesului. Acesta nu a explicat nici motivul pentru care actrita ar avea nevoie de ingrijire.

Informatii cu privire la sanatatea fizica sau psihica a actritei au tinut prima pagina a ziarelor si au fost de fiecare data demontate. Liz Taylor, care nu a mai aparut pe marele ecran din 2001, se deplaseaza cu ajutorul unui fotoliu rulant din cauza unei scolioze.

Nascuta in Marea Britanie din parinti americani, Liz Taylor a obtinut primele sale roluri la Hollywood de la varsta de 10 ani. A fost casatorita de 8 ori, dintre care de doua ori cu actorul Richard Burton.