Simona Patruleasa a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Speculatiile legate de planurile sale de casatorie s-au adeverit
De aproape o saptamana Simona a devenit doamna Ivanof, cu acte in regula. Vestea ca s-a maritat a cazut ca o bomba, la cateva zile dupa ce aceasta a revenit pe micul ecran dupa o vacanta despre care a refuzat sa vorbeasca. Secretomania, care a lovit-o brusc pe Patruleasa, se acutizeaza atunci cand cineva incearca sa-i ceara detalii despre cununia sa cu Sabin Ivanof. In afara faptului ca recunoaste ca si-a oficializat relatia si ca si-a schimbat numele din Patruleasa in Ivanof, Simona refuza vehement sa faca vreun comentariu, semn ca lectiile predate de prietena ei, Andreea Marin i-au intrat foarte bine in cap. Apropati ai vedetei de la Antena 1 sustin ca aceasta a fost sfatuita de sotia lui Banica Jr. sa mizeze pe discretie totala si sa nu sufle un cuvant despre marele eveniment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.