Desi a fost gandita pana in cel mai mic amanunt, nunta Cristinei Spatar cu Alin Ionescu nu a fost lipsita de evenimente neasteptate. Pana si nasul, Nae Manea, directorul tehnic de la Rapid, a parasit nunta pentru a merge pe stadionul Giulesti, unde echipa sa a sustinut primul meci din actualul sezon
Dupa victoria Rapidului (3-0) in fata echipei Gloria Bistrita, nasul s-a intors fericit la miri si a petrecut pana la ziua.
De altfel, chiar de la inceputul zilei desfasuratorul nuntii a fost dat peste cap. Amplasata intr-un cartier muncitoresc, bisericuta cocheta aleasa de cei doi miri s-a dovedit neincapatoare pentru invitati (in mare parte rudele Cristinei venite din Italia, parintii mirilor si cativa prieteni), reusind sa impresioneze prin slujba deosebita tinuta de cei trei preoti. La iesirea din biserica, atmosfera de haos creata in mare parte de cei 30 de bodyguarzi, care aveau sarcina stricta de a nu scapa din ochi bijuteria Vendome, in valoare de 1.000.000 de euro pe care o purta mireasa, a fost intregita de sosirea a trei masini de pompieri solicitate pentru stingerea unui tomberon de gunoi care a luat foc din senin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.