Monica, sotia miliardarului Irinel Columbeanu, a petrecut singurica, vineri noaptea, la Clubul Bamboo din Mamaia

Chiar daca nu a fost insotita nici de sotul sau, nici de sora ei, Ramona, tanarul fotomodel nu s-a plictisit, pentru ca a fost inconjurata tot timpul de tineri, care incercau sa-i intre in gratii. Vesela, dar distanta, Monica a dansat si a petrecut pana spre zori. La masa la care a stat cu cativa prieteni, s-a consumat whisky, sampanie si red bull. De nota de plata s-au ocupat doi dintre tineri, care au platit cu cardul.

La ora trei si jumatate dimineata, cand petrecerea era inca in toi si primarul Constantei, Radu Mazare, abia urcase pe scena sa danseze cu Damian Draghici, Monica s-a simtit obosita si l-a sunat pe soferul ei, care a sosit in cateva minute. Grabit sa-si duca "stapana" la hotel, acesta a incalcat o regula de circulatie si a fost oprit de un politist pe motocicleta. Au negociat aproximativ zece minute, probabil in incercarea de a scapa de amenda, dar omul legii nu a cedat.

Seful Politiei Rutiere Constanta, comisar-sef Constantin Dancu, a confirmat pentru CANCAN ca soferul familiei Columbeanu a fost amendat din cauza ca nu a semnalizat la schimbarea sensului de mers. Nici nu e de mirare, probabil ca Monica se grabea sa ajunga la hotel ca sa se odihneasca si sa fie "fresh" pe scena sambata seara, ca doar urma sa prezinte o rochie de 60.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.