Show-ul - inclus in turneul de promovare a albumului "It's Time For A Love Revolution" - va avea loc sambata, 26 iulie, pe Stadionul Cotroceni.

Lenny Kravitz si-a manifestat dorinta ca pe durata scurte sale vizite in Romania sa incerce specialitati ale bucatariei traditionale. Daca micul dejun este tipic american - omleta cu bacon si carnaciori, paine prajita,clatite si cereale - in ceea ce priveste cina, artistul vrea sa guste cat mai multe preparate culinare romanesti, lasand meniul pe seama gazdelor.

De asemenea, lista de cereri a artistului mai cuprinde iaurturi, sucuri naturale, fructe si legume, unt de arahide, jeleu, precum si diferite sortimente de vinuri vechi.

Citeste si:

Cei care isi doresc sa il vada pe Lenny Kravitz live ar trebui sa se grabeasca: ultimele bilete pentru concert pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si de pe www.myticket.ro.

Alaturi de show-ul Lenny Kravitz, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Metallica (23 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni.