Vedeta a fost din nou in vizita la esteticianul care i-a remodelat bustul in urma cu mai bine de jumatate de an
Blonda de la National TV tinde sa devina o obisnuita a clinicilor de chirurgie estetica. Dupa ce in urma cu sapte luni si-a remodelat bustul cu ajutorul implanturilor de silicon, Andreea Spataru a fost vazuta din nou trecand pragul esteticianului Radu Ionescu. Se pare ca, de data aceasta, blonda a solicitat o interventie mai modesta decat data trecuta.

Daca atunci a vrut sa corecteze efectele unei cure de slabire care i-a afectat fermitatea sanilor, acum a fost pur si simplu un moft. Andreea Spataru a fost curioasa sa afle cum i-ar sta cu o pereche de buze ceva mai voluminoase. Desi se poate lauda cu senzualitatea gurii sale, vedeta matinalului de la National a comandat injectii cu colagen. Si le-a primit. Interventia a costat-o pe Andreea in jur de 400 de euro, de opt ori mai putin decat cheltuiala cu marirea sanilor care s-a ridicat la 3.200 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.