Iubitul de 47 de ani al moderatoarei emisiunii "Folclorul contraataca" de la Antena 1, Alina Crisan, ascunde un secret teribil! CANCAN a descoperit ca afaceristul Dan Leasa este judecat in mai multe dosare penale, in care, pana azi, a primit numeroase condamnari pentru diferite infractiuni: fals, evaziune fiscala, inselaciune, eludarea taxelor si impozitelor catre stat sau incalcarea flagranta a legii privind functionarea societatilor comerciale. Reporterii nostri au intrat in posesia unui dosar stufos din care reiese ca, de-a lungul timpului, Leasa a fost gasit vinovat pentru "tunuri" date fie unor parteneri de afaceri, fie statului, prin Directia Generala a Finantelor Publice. In total, condamnarile pronuntate impotriva lui Leasa - de judecatoriile Deva, Ramnicu Valcea, Slatina sau de tribunalele Hunedoara, Valcea si Olt - ar depasi 286 de luni de inchisoare, adica 24 de ani fara doua luni!

Ultima din sirul nesfarsit de condamnari primite de iubitul Alinei Crisan (ex-A.S.I.A.) a fost data de Judecatoria Valcea. Prin aceasta, afaceristul a fost gasit vinovat pentru ca ar fi emis o fila de cec fara acoperire, luand marfa, in schimb, de la o anume firma "Tinatav" in valoare de 400 de milioane de lei vechi! Verdictul in acest caz: 3 ani de inchisoare cu suspendare.

De curand, Leasa a scapat de un dosar mult mai complex, care ii atarna ca o piatra de gat. Este vorba despre un proces in care fusese obligat in prima instanta sa execute sapte ani de detentie. Sentinta, insa, a fost anulata de Tribunalul Valcea, care a decis ca judecata sa se reia de la zero. Astfel, Leasa se afla acum sub supraveghere, judecatorii luand decizia ca, pana la finalul procesului, el sa ramana in libertate.