Sedusa. La doar 17 ani, fata multimilionarei Camelia Sucu s-a combinat cu un tanar de 26 de ani, abia scapat dintr-un mariaj esuat
Idila cu iz de oportunism: Cristina, fata miliardarei Camelia Sucu, este vanata de un Don Juan proaspat divortat, cunoscut ca un cal breaz pentru faptul ca alearga dupa femei instarite.

Cea mai noua prezenta in high-life-ul bucurestean, Cristina Sucu, o adolescenta de o frumusete rapitoare, fosta tenismena de performanta, a fost surprinsa de paparazzii CANCAN pe o plaja din statiunea Mamaia, impreuna cu Tudor-Alexandru Aposteanu. Ignorand privirile indiscrete ale curiosilor, cei doi au fost extrem de tandri si s-au distrat alaturi de cativa prieteni comuni. Aposteanu nu este la prima sa cucerire si se pare ca i-a sucit mintile fetei de 17 ani. Mai ales ca el e cu noua ani mai mare, are experienta de viata si a trecut deja printr-o casnicie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.