Artistul Leonard Cohen va sustine un concert pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, pe 21 septembrie, in cadrul noului sau turneu mondial, primul dupa o pauza de 15 ani, care se desfasoara de la inceputul anului 2008 si se va incheia anul viitor, anunta NewsIn.

Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen la Bucuresti se pun in vanzare joi, pe site-ul ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Pretul biletelor este cuprins intre 79 de lei, pentru gazon, si 349 de lei, pentru locurile din zona VIP, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, compania Events.

Cantaretul si compozitorul canadian Leonard Cohen s-a lansat in anii '60. A publicat patru carti de poezie si doua romane inainte de a se apuca de muzica, in parte pentru a nu mai fi un artist muritor de foame, potrivit Reuters.

Primul album, "Songs of Leonard Cohen", din 1967, ca si albumul "Songs of Love and Hate" din 1971, a fost mai bine primit in Europa decat in Statele Unite. Printre hiturile artistului se numara "In My Secret Life", "I'm Your Man", "Closing Time", "Hallelujah" sau "First We Take Manhattan".
Cel mai recent album al sau, "Dear Heather", a fost lansat in 2004.

Cohen a intrat in Rock and Roll Hall of Fame, in luna martie a acestui an, alaturi de Madonna. Artistii devin eligibili pentru Hall of Fame la 25 de ani dupa ce si-au lansat primul single sau album si sunt reprezentati intr-o expozitie la muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.