REFUZ. Monica nu a vrut sa urce deloc pe motocicleta, desi unul dintre nuntasi s-a oferit sa o conduca Surpriza. Sotia miliardarului s-a distrat cu motociclistii, la o nunta la care nu fusese invitata
Monica, sotia miliardarului Irinel Columbeanu, si-a petrecut weekendul trecut la Brasov, impreuna cu sora sa, Ramona. Desi plecasera sa se odihneasca si sa se bucure de aerul curat, tinerele au avut parte de distractie, dupa ce s-au dus, neinvitate, la o nunta de motociclisti la care participa verisoara lor. Chiar daca nu a avut rochie de seara, Monica s-a descurcat, mai ales ca majoritatea invitatilor au fost imbracati in costume de piele. Singurii imbracati de gala au fost mirii si nasii. "Abia i-am cunoscut pe miri. Sunt prieteni apropiati ai verisoarei mele. Este o nunta mai deosebita si ma bucur ca am putut sa particip la asa ceva", a declarat sotia lui Irinel Columbeanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.