Politistii bucuresteni ai Sectiei 14 au demarat o ancheta dupa ce administratia unui hotel de lux din Bucuresti a depus o plangere pe numele controversatului afacerist Ciprian Nistor, fostul concubin al Adinei de la Heaven.

Parasit de cantareata dupa ce aceasta a aflat din presa ca traieste cu un escroc imobiliar, Nistor a fost vazut in compania Andreei Spataru, care, la randul sau, pusese punct unei relatii alaturi de omul de afaceri Ion "Boschet".

Cu toate ca a negat permanent legatura amoroasa cu Nistor, reporterii CANCAN au descoperit ca cei doi au locuit impreuna, timp de doua saptamani, la un hotel de cinci stele din Capitala.

In timpul sejurului, Ciprian si Andreea nu au impartit, oficial, aceeasi camera. Galant, barbatul i-a inchiriat apartamentul prezidential si, mai mult decat atat, i-a angajat si patru bodyguarzi care s-o fereasca de eventualele crize de gelozie ale fostului prieten, in situatia in care acesta le-ar fi aflat ascunzatoarea.
In a doua saptamana a lunii iunie, cei doi au lasat in urma mai multe lucruri murdare, in asa fel incat sa para ca se intorc si au disparut fara urma. Nota de plata pe care Ciprian Nistor nu a achi-tat-o se ridica la fabuloasa suma de 500 de milioane de lei vechi, bani datorati pentru chiria camerelor si pentru mesele bodyguarzilor Andreei Spataru.