Pe cartea lui de vizita scrie senior designer, scriitor si poet de ocazie, editorialist, analist politic si hip-hopper in trupa KaTaNa, alaturi de No MO’ si DZA.

Alexandru Cristache (prietenii ii spun "menthoru", "cu «m» mic", tine el sa precizeze) are 24 de ani si este sustinator infocat al hip-hop-ului. "Daca in America, hip-hop-ul i-a determinat pe unii sa-l introduca in scoli, ca materie, in Romania este destul de controversat, desi reprezentantii lui vor doar sa-si promoveze mesajele sociale", ne marturiseste Alex.

ASTEPTARE.

Dincolo de imaginea de fan "inrait", "menthoru" este preocupat de multe alte aspecte ale vietii: "Imi place politica, insa, dupa cinci ani ca membru de partid si chiar niste mici functii la nivel de sector, am ajuns la concluzia ca nu pot face politica... cel putin nu in Romania. Mi-ar fi placut sa ma implic mai mult ca «analist politic», insa asta cere timp, pe care eu nu-l am. Intre job, muzica, administrare forum si putina viata personala e greu sa mai introduc si putina documentare". De politica s-a lasat, pentru ca a stiut ca se lupta cu morile de vant. "Speram ca la un moment dat sa fiu unul dintre cei care vor misca ceva in tara asta, insa primavara trecuta am observat cata mizerie si ce bataie de joc exista pana si la juniori". A preferat doar sa scrie despre jocurile pe care le fac zi de zi politicenii nostri si sa nu se mai implice in mod direct. Acum asteapta cu nerabdare sa semneze un contract cu Hades Records, primul label din Romania dedicat hip-hop-ului underground


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.