O cheama Sofia si este minunea care a venit pe lume anul acesta, pe 2 iunie

Are aproape 6 saptamani, e foarte cuminte, dupa cum spun parintii ei si e cea mai mare bucurie pentru Maia, cealalta fiica in varsta de 4 anisori a cuplului Liptak-Spiridon.

Click! va prezinta in exclusivitate prima fotografie de presa a micutei Sofia! Daca ii intrebi pe Andreea si pe Razvan ce reprezinta cele doua fetite pentru ei, acestia raspund fara ezitare: “Tot!” Sunt coplesiti de atata fericire, iar venirea pe lume a Sofiei le-a intregit bucuria de parinti: “Maia a fost extrem de incantata si a vrut neaparat sa vina ea sa o ia pe Sofia de la maternitate. I-a chemat pe toti oamenii din spital care i-au iesit in cale sa vina si sa-i vada surioara”, a declarat Andreea Liptak pentru Click!

Tot Maia a ales trusoul de bebelus pentru surioara ei si biberoane cu puisorul Tweety, personajul preferat din desene animate. Asa cum se vede din fotografie, Sofia este un bebelus extrem de haios, asta datorita parului bogat si rebel, mostenit cel mai probabil de la tata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.