LifeStar 8 Iulie 2008 05:24
Spectacol. Capitanul nationalei de fotbal a Romaniei si-a recuperat sotia dupa ce a cantat "Desteapta-te romane!"

Cea mai mediatizata nunta a anului, considerata de multi cel mai spectaculos eveniment monden al primelor sase luni, a adunat la un loc invitati din toate clasele sociale. Din start a existat o delimitare. Intr-o parte jurnalistii si prietenii miresei, in cealalta oamenii din lumea fotbalului, care au venit din partea mirelui. Si-au afisat toaletele doamnele si domnisoarele, in frunte cu Manuela Becali, sotia lui Victor Becali, cei doi fiind parintii spirituali ai cuplului Cristian-Adelina. La capitolul eleganta a punctat decisiv fostul international Ilie Dumitrescu, impecabil intr-un smoking elegant, cel care a aratat ca barbatii stiu ca trebuie sa umble incheiati la haina.

Ochii s-au sucit dupa Raluca Lazarut, fosta colega de serviciu a Adelinei, dupa Alessandra Stoicescu, ori dupa Gema, consoarta spaniola a lui Gica Popescu (care si-au petrecut seara alaturi de familia Cosmin Contra). Perechile cele mai admirate au fost, pe langa cuplul sarbatorit, Gica si Marilena Hagi si Gica si Luminita Popescu, Bogdan Lobont si noua sa cucerire, Virgil Iantu, sotia si fiica.


Finantatorul Stelei a dat spectacol alaturi de Giovanni

Printre sufletele petrecerii a fost si Gigi Becali, care a cantat si a dansat, fiind cel care a aruncat cu bani in Calin Geambasu si formatia sa. Un trio G, Gigi si Giovanni Becali, plus Gigi Netoiu au dansat cu foc pe scena. La masa numarul unu au stat Marius Lacatus si Adrian Ilie, cu familiile. Victor Piturca s-a intretinut cu oltenii sai, Eugen Trica si Gabriel Boldici, dar si cu Viorel Paunescu


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.