LifeStar 7 Iulie 2008 03:20
Logodnicul Ioanei Besoiu isi petrece vacanta cu viitoarea sotie in acelasi loc in care fusese si cu iubita neoficiala, Casiana

In urma cu mai bine de doua luni, cotidianul Cancan a publicat amanunte despre viata dubla a logodnicului Ioanei Besoiu, fiica actorului Ion Besoiu. Fiul unui mic industrias brasovean, Marius, avea, la acel moment, o aventura cu o alta femeie, desi urma sa se casatoreasca anul acesta cu Ioana. Dezvaluirile scandaloase nu l-au determinat pe Marius sa-si schimbe stilul de viata, asa cum nici pe Ioana nu au impins-o la masuri radicale de pedepsire a iubitului infidel si, se pare, ca nici planurile de nunta nu au fost contramandate. Mai mult, nici iubita neoficiala nu a fost eliminata din "competitie".

Telenovela triunghiului amoros dintre Ioana, Marius si Casiana, femeia cu care a calcat stramb viitorul sot al Ioanei, continua in acelasi ritm ca si pana acum, presarata insa cu amanunte poate mai picante. In urma cu o saptamana, paparazzii Cancan l-au surprins pe Marius din nou in compania Casianei la hotelul Rex din Mamaia.

Impreuna cu ei se afla, probabil pe post de paravan, inca un barbat, care insa a plecat dupa o vreme, lasandu-i pe cei doi indragostiti singuri. Tentativa de precautie de care a dat dovada Marius luandu-si si un amic la intalnirea cu Casiana nu s-a mai manifestat si weekendul trecut, cand acesta a revenit la acelasi hotel din Mamaia, de data aceasta cu... viitoarea sa sotie, Ioana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.