LifeStar 2 Iulie 2008 17:32
Fostul membru Beatles, Paul McCartney, va sustine primul sau concert la Qubec pe 20 iulie, in cadrul evenimentelor programate tot anul pentru a marca implinirea a 400 de ani de la fondarea primului oras francofon in America de Nord, scrie AFP, potrivit NewsIn.

Concertul sustinut de Paul McCartney pe 20 iulie va fi gratuit si va reprezenta singura sa apritie in acest an in America de Nord, potrivit comitetului de organizare a festivitatilor dedicate aniversarii Québecului.
"Paul McCartney este mai mult decat o vedeta, este o legenda, o referinta, un icon muzical si cultural. Prezenta sa aici va atrage atentia lumii intregi si va face ca orasul Québec si cea de-a 400-a sa aniversare sa straluceasca", a spus Daniel Gélinas, directorul general al Societatii 400, care se ocupa de evenimentele pentru aniversarea orasului.

Orasul Québec a fost fondat pe 3 iulie 1608 de catre exploratorul si geograful francez Samuel de Champlain si a marcat inceputul unei prezente franceze permanente in America de Nord.
Printre manifestarile dedicate acestui eveniment, care vor avea loc tot anul, se numara, tot in iulie, o serie de spectacole de strada si un picnic pentru toti locuitorii orasului cu intreceri sportive, iar pe 22 august, Celine Dion va sustine un concert alaturi de mai multi interpreti alesi de ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.