ntelegere. Dupa o intreaga discutie, antrenorul "nationalei" a impacat-o pe Vica cumparandu-i un telefon Vertu, care costa in jur de 6.000 de euro
Campionatul European de fotbal i-a dat batai de cap lui Victor Piturca nu doar profesional, ci si in viata privata. Surse apropiate antrenorului "nationalei" ne-au marturisit ca lungul cantonament din Elvetia a provocat discutii, mai aprinse ca oricand, intre Piturca si Vica, amanta cu care are si un copil.

Fosta balerina, originara din Belarus, i-a spus iubitului ei ca vrea sa fie alaturi de el in Elvetia, insa "selectionerul" a refuzat-o categoric. I-a explicat ca nu are ce cauta acolo, intrucat sotiile sau celelalte iubite ale fotbalistilor ar putea scapa informatia in presa, fapt care l-ar pune intr-o situatie delicata fata de nevasta. Refuzul lui Piturca a deranjat-o pe Vica, care s-a plans unor prietene ca Victor a lasat-o sa se ocupe singura de cresterea copilului lor, Idan, si ca nu mai suporta acest lucru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.