RELATII. Soferul Lamborghini-ului a fost asistat permanent de doi avocati sositi imediat la locul accidentului INGRIJORATA. Una dintre victimele baiatului de bani gata e suparata pentru ca medicii au vrut s-o externeze Revolta. Femeile accidentate au denuntat faptul ca, desi au fracturi, cadrele medicale insista sa le trimita acasa

Victimele tanarului de bani gata, care, aflat la volanul unui Lamborghini a provocat un grav accident de circulatie in centrul Capitalei, s-au hotarat sa rupa tacerea si au povestit, in exclusivitate pentru CANCAN, drama prin care trec.

Reamintim ca doua femei, Cristina Enache, de 21 de ani si Mihaela Dinu, in varsta de 22 de ani, au ajuns la spital, dupa ce un bolid condus de Catalin Plapcianu, cel mai probabil implicat intr-o cursa ilegala, a intrat pe contrasens si aproape ca a spulberat Fiatul in care se aflau.

Soferita Cristina Enache ne-a povestit ca masina lui Plapcianu a aparut din senin, pe contrasens, la aproximativ 30 de metri de automobilul pe care il conducea. "Am franat brusc, iar in momentul impactului aveam fix 10 kilometri pe ora. Masina Lamborghini nu a apucat sa incetineasca, iar impactul a fost atat de violent, incat ambele masini s-au rasucit", a povestit soferita. Cristina Enache ne-a spus ca, inca din noaptea accidentului, medicii Spitalului de Urgenta "Floreasca" abia daca au bagat-o in seama, in vreme ce aceleasi cadre medicale roiau in jurul soferului de Lamborghini, care isi chemase deja doi avocati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.