Plaja Adras din Saturn va fi ringul de dans pentru primul festival Creamfields 2008 organizat in Romania, care va incepe pe 2 august si va oferi publicului 15 ore de muzica electronica adusa de 14 DJ straini si DJ romani, simultan, pe 3 scene alaturate.

DMB Music Records aduce pentru prima data in Romania Festivalul Creamfields 2008, ajuns la cel de-al 10-lea an de existenta, pe plaja Adras din Saturn, la care vor participa David Guetta, Ferry Corsten, David Morales, Danny Howells, Marco V, Mauro Picotto, Darren Emerson, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera, Seb Fontaine, Tall Paul, Brian Cross.

Deschiderea festivalului va avea loc pe 2 august la ora 15.00 si se va incheia pe 3 august la 06.00. Biletele pentru acest eveniment se pot procura online de pe site-urile www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.travelpoint.com.ro, www.blt.ro, precum si din magazinele Diverta, reteaua Eventim, Carrefour Voiaj si casieriile gradinilor de vara Cinema Jupiter si Farul-Mangalia.

Pana la data de 30 iunie biletele vor costa 75 lei, pana la data de 1 august 100 de lei, iar in ziua inceperii festivalului 125 lei.

Festivalul Creamfields si-a inceput existenta in 1989 la Winchester in Marea Britanie si a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri dance.
Pana in prezent a avut loc in 15 state printre care Spania, Chile, Brazilia, Irlanda, Mexic, Turcia si Argentina.

Printre artistii care au fost prezenti la editiile festivalului de-a lungul timpului se numara Underworld, The Prodigy, Placebo, Faithless, Daft Punk, Groove Armada, Pet Shop Boys, Chemical Brothers, Massive Attack, Goldfrapp, Sasha si altii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.