Mihai i-a blestemat pe cei care i-au stricat vopseaua sa aiba parte toata viata numai de Dacia

Mihai Dobrovolschi, VJ-ul postului Radio Guerrilla, a dat pe aceasta bijuterie pe patru roti 30.000 de euro, investitie ce a atras invidia golanilor din Bucuresti. Desi are o masina de “talie mica” si este o marca dorita mai degraba de femei, Mihai sustine ca “zboara” cu ea pe sosea si o parcheaza foarte usor.

“Mini Cooper-ul e la fel de nazdravan ca si mine si, peste toate, e o masina cu atitudine ale carei suspensii sport “o lipesc de sosea si o fac sa zboare...”, isi lauda Mihai noua achizitie, pe care o considera potrivita mai degraba pentru oamenii veseli, ca el.

“Pare ciudata fata de cea clasica, dar este special creata pentru oameni cu simtul umorului, care nu se iau prea in serios. Inauntru are piele crem si lumini de ambianta cu cromatica reglabila. Am luat-o pentru ca se potriveste cel mai bine cu mine: e mica, e puternica, inteligenta si a naibii. Desi ea, spre deosebire de mine, e Cooper”, ne-a descris Dobro mica bijuterie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.