La varsta de 62 de ani, carismaticul Ilie Nastase face furori cu noul sau look, reusind sa se subtieze, in doar cateva luni, cu mai bine de 10 kilograme. Daca in tinerete femeile il ajutau sa se mentina in forma (tenismanul declarand in cartea sa ca a avut 2.500 de iubite), acum sotia lui, Amalia, este cea care l-a indemnat sa treaca pe acest regim drastic

Sotii Nastase si-au facut aparitia joi seara la petrecerea Radio 21, care a avut loc la Tenis Club, afisand o tinuta impecabila.

In timp ce Amalia a venit imbracata intr-o rochie vaporoasa de voal, etalan-du-si noua tunsoare stil bob, Ilie i-a uimit pe invitati cu silueta sa care aducea cu cea a unui barbat foarte tanar.

Fostul mare tenisman a reusit performanta de a slabi in jur de 10 kilograme cu ajutorul faimosului regim Montignac.

Acesta se bazeaza pe consumul exclusiv de proteine si trebuie urmat cu strictete timp de aproape 3 luni de zile.
“Sotul meu a avut o ambitie de fier si a reusit cu acest regim ca, in numai cateva luni, sa slabeasca foarte mult. Acum ma mandresc si mai mult cu Ilie, care arata ca un fotomodel”, a declarat pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.