Amantlac. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe politician zilele trecute, la piscina, in tandreturi cu o tanara care, in paralel, are o relatie cu un sicilian!

Sebastian Bodu traieste in aceasta perioada o poveste ravasitoare de dragoste ca-n filmele indiene de la mijlocul anilor '70. Fostului sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) i s-au aprins calcaiele dupa o tanara de 22 de ani care, pana de curand, a cochetat cu modellingul. "Drama" din spatele acestei povesti este ca tanara, Mihaela Zamfirescu, originara din Ramnicu Valcea, are sau cel putin avea, in paralel, o relatie serioasa cu un italian, nascut in Sicilia. Surse din anturajul lui Bodu (38 de ani) ne-au marturisit ca dragostea i-a luat prin surprindere pe cei doi, asa incat Mihaela nici nu a apucat sa clarifice lucrurile cu logodnicului ei, Alberto (25 de ani).

Isi alinta iubitul "Sex-simbolul meu"!

Zilele trecute, Bodu si Mihaela au fost fotografiati de paparazzii nostri, la piscina de la "La Club", unde nu si-au ascuns sentimentele. In timp ce tanara pare cucerita definitiv de sarmul politicianului (candidat la ultimele alegeri locale pentru Primaria Sectorului 5), italianul a aflat despre aventura, insa crede ca nu este decat o "ratacire de moment" si ca logodnica lui se va intoarce la el. Dovada ca n-a renuntat sa o iubeasca pe Mihaela este si faptul ca pe contul de hi5 al italianului se afla in continuare o sumedenie de fotografii care certifica dragostea ce i-a unit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.