Justitie. Anchetatorii au reusit sa anihileze una dintre cele mai periculoase grupari criminale din Capitala, care era condusa de temutul mafiot Sile Pietroi
Politistii si procurorii care cerceteaza faptele extrem de grave comise de Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, si locotenentii, au scos la lumina ca, in afacerile mafiotilor si-a facut loc si actorul-cantaret Stefan Banica Jr. Surse apropiate anchetei au afirmat ca sotul Andreei Marin a intervenit in momentul in care masina unui avocat, prieten al artistului, a fost luata cu forta de Pietroi. Atunci, Banica l-a sunat pe Ion Migdal, poreclit "Migdale", nimeni altul decat fratele lui Fane Spoitoru, si l-a rugat sa intervina. "Migdale" ar fi pus o vorba buna la Pietroi, care, in cele din urma, s-a invoit sa restituie autoturismul contra sumei de 7.000 de euro, bani care ar fi fost achitati chiar de Banica personal. Ancheta pe numele lui Fierbantu a fost declansata inca din luna octombrie a anului trecut, cand anchetatorii au inregistrat pe numele acestuia o plangere pentru santaj. De atunci si pana ieri dimineata, cand au avut loc 25 de perchezitii sustinute cu ajutorul a peste 100 de mascati ai trupelor speciale, procurorii i-au urmarit pas cu pas, inclusiv cu ajutorul SRI. In urma descinderilor, mascatii au pus mana pe adevarate legende ale lumii interlope bucurestene ca Sandu Hingheru, Boenica, Migdale si batausii profesionisti Dan Tramvai si Gigi Boxeru, acesta din urma fost combatant in Legiunea Straina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.