Alex este interpretul cu cel mai impunator trup din show-biz-ul romanesc, look-ul sau fiind rezultatul a mii de ore petrecute de rebelul solist in sala de forta. In plus, Alex nu face excese alimentare, fiind foarte atent la ce isi pune in farfurie. Cum insa regulile sunt facute pentru a fi incalcate, si el recunoaste ca are un viciu: bea zilnic sase litri de Coca-Cola

Tanarul de 24 de ani s-a apucat de tras de fiare inca de la o varsta frageda, in Craiova, orasul sau natal.
Vedeta ne-a spus care este reteta succesului pentru a avea un trup frumos si sanatos.
Alex recunoaste insa ca mersul la sala nu ar fi atat de placut daca nu ar merge insotit si de iubita lui sau de alti colegi de breasla.

Printre gantere si aparate, Alex ne-a facut si o dezvaluire socanta pentru un impatimit al sportului: bea sase litri de Cola pe zi!

“Mananc sanatos, adica salate, pui, ananas, broccoli si multe, multe mere, iar singurul meu viciu este Coca-Cola! Beau si sase litri pe zi! Nu pot sa traiesc fara Cola! Am incercat sa ma las, dar in zadar!”, ne zice el razand.

Stiati ca Alex merge de patru ori pe saptamana la sala si ca isi lucreaza, pana la epuizare, toti muschii? “Imaginea vinde!”, ne da Alex pontul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.