Ajutor. Ingrozita de intregul incident, stirista l-a chemat pe Mircea Badea, iubitul ei, sa-i ia apararea
Prezentatoarea stirilor sportive de la Realitatea TV a trecut, in urma cu doua zile, printr-o experienta traumatizanta. Aflata in apartamentul ei din Drumul Taberei, Carmen Bruma s-a trezit, din senin, cu un individ furios care-i batea cu pumnii si picioarele in usa, mai mai sa o darame. Fara sa aiba habar ce l-a enervat atat de tare pe agresor si ingrozita de intregul incident, stirista a pus mana pe telefon si l-a sunat pe iubitul ei, Mircea Badea, sa-l cheme in ajutor. Chiar daca a fost nevoit sa traverseze intreg orasul, din Titan pana in Drumul Taberei, vedeta Antenei 1 s-a conformat si a ajuns in timp-record acolo unde era nevoie de el. Intre timp, Carmen aflase nemultumirea barbatului cu apucaturi violente.

Bruneta isi parcase masina, o Dacia Solenza, pe locul care el considera ca-i apartine. Ce a urmat, Badea a povestit, extrem de indignat, in editia de luni a emisiunii "In gura presei".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.