Lucratura. Frumoasa Dora Mirea sustine ca o fata incearca sa-i distruga reputatia, printre persoanele banuite de ea aflandu-se fosta iubita a fotbalistului, dar si o mai veche prietena

CANCAN a dezvaluit in editia de sambata ca fotomodelul Dora Mirea, iubita fotbalistului Nicolae Mitea de la Ajax Amsterdam, si-a creat un cont de escorta de lux pe un site unde se ofera sex pe bani. Pe pagina pe care apar fotografiile ei, sub pseudonimul "Alice", au fost trecute si tarifele: 250 de euro pentru o ora de "sex total", 450 de euro - doua ore, 650 de euro - trei ore, 750 de euro - patru ore si 1.600 de euro - 12 ore.

Bruneta sustine ca o persoana, care a intrat in posesia acelor poze, i-a deschis contul pe internet incercand sa o discrediteze. "Pozele sunt facute pentru un pictorial in "Playboy", acum doi ani, cand aveam doar 19 ani. Mi le-a facut un fotograf, Dragos, apoi mi le-a dat pe doua CD-uri. Eu nu aveam calculator atunci si le-am vazut pe la vreo cinci prietene, care le-au si copiat in calculatoarele lor, spunandu-mi: "Lasa-le, fata, sa le vedem si noi!" E clar ca cineva s-a folosit de ele si mi le-a pus pe site, alaturi de un numar de telefon, care e inchis in permanenta. A vrut sa-mi faca rau, lasand sa se inteleaga ca as fi prostituata", ne-a declarat Dora Mirea.

Cercul suspectelor
Ea o banuieste pe o fosta prietena, care de vreun an s-a mutat in Italia, dar o include pe lista suspectelor si pe Raluca (Bambi), fosta iubita a lui Mitea: "Asa sunt fetele, invidioase, dupa ce vad ca eu si Nicky suntem fericiti. Ar putea fi acea prietena, dar si Raluca (n.n. - de la Bambi). Am sa aflu cine imi vrea raul, pentru ca adevarul va iesi la lumina pana la urma. Sincer, eu n-am mai tinut legatura cu prietenele mele, dupa ce l-am cunoscut pe Nicky (n.n. - Nicolae Mitea), pentru ca am plecat in Olanda, la el, si eu nu mai ies din casa! Cand vin in Romania si ies in oras sunt de fiecare data insotita fie de cumnata mea, fie de mama mea. Nu vreau sa se auda ca am facut nu stiu ce. Eu si Nicky ne iubim si nu vreau sa las loc de interpretari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.