Una dintre cele mai indepartate regiuni ale Africii a fost aleasa drept refugiul cel mai sigur si discret de printul William si de iubita sa Chelsy Davy.

Cuplul de indragostiti are parte doar de trei zile de aceasta excursie, pe care si-o va petrece sub cerul liber, in mijlocul junglei, intr-un cort, a aflat News of the World. Cu exceptia unui personal restrans de securitate, cei doi indragostiti, care nu s-au mai vazut din luna februarie, cand Chelsy a venit val-vartej la Harry acasa, sunt de data asta singuri-singurei si departe de ochii curiosilor. Si, ca sa fie sigur ca nimeni nu-i va deranja, Harry a inchiriat intregul camping safari de pe malul fluviului Okavango.

CU OCHII PE IUBITA

Confortul in campingul din jungla lasa de dorit, dar pentru cei doi nici nu mai conteaza. Mananca doar cereale si fructe indigene, intr-o zona amenajata in stil rustic, in aer liber, din busteni taiati. Nu stau in cabanele din camping, ci si-au ridicat un cort chiar pe malul apei. Stau acolo tot timpul fie zi, fie noapte, dupa cum au dezvaluit unele surse aflate in preajma lor: "Harry nu-si poate lua nici o clipa mainile de pe Chelsy".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.