Sexy-impresara si iubitul sau, fotbalistul Laurentiu Reghecampf, si-au jurat sambata credinta in capela vedetelor din Las Vegas, ceremonia, pentru care au platit 600 de dolari, fiind oficializata de o sosie a marelui Elvis Presley

Ziua de sambata a fost una de vis pentru vedeta Romantica TV, Anamaria Prodan. Sexy-impresara, gravida in aproape 6 luni, i-a spus “Da!” lui Laurentiu Reghecampf, cei doi preferand sa-si lege destinele in Little White Wedding Chapel din Las Vegas, asezamant devenit celebru gratie vedetelor de la Hollywood care s-au casatorit de-a lungul timpului in acest loc.

Cei doi indragostiti au optat pentru o nunta ? la Elvis in valoare de 600 de dolari, care include un Cadillac roz, cantece romantice interpretate de o sosie a lui Elvis, ceremonia religioasa si civila, fotografii profesionale, buchetul miresei din trandafiri si un DVD cu intreaga nunta.

Anamaria: "Am crezut ca plutesc de fericire"
“A fost de vis! Am ales pachetul Tribut pentru Elvis. Ne-am plimbat intr-un Cadillac roz de la Hotel Bellagio pana la capela, iar in timpul ceremoniei ne-a cantat Elvis. Am crezut ca plutesc”, ne-a marturisit emotionata pana la lacrimi proaspata sotie a fotbalistului de la FC Kaiserslautern.

Cei doi miri i-au avut ca martori pe sora impresarei, Anca Prodan, si pe sotul acesteia, Anthony Savelio. Nasul Adi Mutu a absentat motivat de la cununie, el aflandu-se la aceasta ora in Elvetia, unde se desfasoara Campionatul European de Fotbal.

Se casatoresc si in Romania
Sexy-impresara va deveni mama pentru a treia oara in septembrie. Ea vrea sa nasca tot in America, insa Laurentiu isi doreste ca micutul Aris Adrian sa vina pe lume in Germania. Nunta celor doi va avea loc in Romania, in toamna.

Au fost plimbati cu Cadillac-ul roz
Cei doi tineri insuratei au fost plimbati prin Las Vegas cu un Cadillac de culoare roz pal, ornat cu buchete de flori mov. Mireasa a impresionat insa prin tinuta nonconfomista pe care a afisat-o: un costum cu influente retro de culoare alb-negru, cu pantaloni foarte largi si cu burtica la vedere, ea avand si unghiile date cu oja neagra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.