Frumoasa vedeta are o relatie de aproape doi ani cu artistul Tudor Chirila

In urma cu doi ani, pe cand era iubitul Cristinei Spatar, sarmantului afacerist Mirco Maschio i se cam aprinsesera calcaiele dupa o alta vedeta autohtona, Andreea Raicu. Desi a bombardat-o cu mesaje siropoase si cu buchete imense de flori, Andreea nu s-a lasat catusi de putin impresionata de “artileria grea” a Don Juan-ului italian, preferand compania lui Tudor Chirila.

Mirco Maschio este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul autohton si a ajuns cunoscut publicului datorita relatiei tumultoase pe care a avut-o cu artista Cristina Spatar. Nestatornic in dragoste, omul de afaceri a incercat de-a lungul timpului sa intre in gratiile mai multor frumuseti din lumea mondena.
Prima sa cucerire a fost Cristina Spatar, cu care a avut o relatie de doi ani si au fost la un pas de a se casatori. Dupa ce s-a despartit de vedeta, pe care a acuzat-o nemotivat ca i-ar fi fost infidela, italianul a incercat sa aduca in patul sau mai multe vedete, printre ele fiind si Ramona Badescu.

Surse din anturajul acestuia sustin ca Mirco a curtat-o insistent chiar si pe Andreea Raicu, pe care o considera “cea mai frumosa femeie din Romania”. El o dorea pe vedeta Prima TV inca de pe vremea cand era logodit cu Spatar, insa nu a indraznit sa faca primul pas. Dupa o perioada in care a umblat cu fotomodelul Natalia Mesa Bush, el a inceput sa o curteze si pe Andreea Raicu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.