Amor. Vedeta nu se poate vindeca de pasiunea pe care a facut-o pentru un tanar cu care a avut o aventura in Statele Unite
Celebra pentru nenumaratele sale idile, toate "puse pe tapet", Maria Marinescu a reusit performanta de a tine secreta, timp de aproape un an, o aventura pe care a avut-o departe de tara. Desi ea a declarat la acea vreme ca are un iubit in America, a refuzat sa deconspire numele celui de care era indragostita. Iata, insa, ca dupa atata timp in care Mariei i s-au intamplat nenumarate lucruri, pasiunea ei pentru misteriosul barbat s-a reaprins. Tanarul de care este indragostita nebuneste vedeta se numeste Nicolae Popescu, are 22 de ani, traieste la Miami si uneori vine in Romania cu afaceri, ocazie cu care mai iese si la evenimente mondene, precum acela la care a fost fotografiat alaturi de Maria. Surprinse la petrecerea de lansare in Romania a peliculei "Sex and the City" de la clubul The Rooms din Capitala, fotografiile care ii infatiseaza pe Maria si pe Nicolae impreuna au fost comentate la rubrica Blitz din editia de joi a ziarului Cancan. Dupa ce am identificat personajul, revenim cu toate detaliile aventurii consumate in urma cu un an. Nicolae, cel dupa care si-a pierdut capul Maria, este fiul unui celebru arhitect de peste Ocean, Enrico Popescu, proprietarul unei companii de arhitectura si design interior cu sedii in Miami, Paris si Bucuresti (www.architecturagroup.com).

Nicolae isi ajuta tatal in afaceri, jucand rolul de reprezentant al companiei la Bucuresti, motiv pentru care petrece cateva luni pe an si in Romania.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.