Creatoarea de moda si-a implantat in ureche ace milimetrice, iar rezultatul a aparut dupa numai sase saptamani: de la 80 de kilograme a ajuns la 60

Veste buna pentru vedetele plinute! Dietele chinuitoare si transpiratia din salile de fitness pot deveni istorie, datorita unui tratament miraculos, inventat de medicii din Israel. Cu un banal cercel montat in ureche si cu un regim personalizat, Laura Olteanu a dat jos 20 kg in 6 saptamani. Anul trecut, ea si-a mai scos prin operatie si 2 kg de grasime.

Putine vedete cu probleme de greutate au curajul sa vorbeasca despre chinurile pe care le indura, sau despre metodele de slabire pe care le incearca. Designerul vestimentar Laura Olteanu a povestit cu umor, in emisiunea “Supravietuitorii”, realizata de Irina Reisler la Romantica, peripetii traite la 80 kg.

“Unul dintre medicii care m-a tratat mi-a spus, cand m-a vazut, ca seaman cu un hipopotam mititel. Atunci m-am ambitionat si mi-am dat seama ca a venit timpul sa schimb ceva in viata mea”. Zis si facut. Sfatuita de o buna prietena care a incercat deja reteta-minune, Laura a inceput tratamentul inventat de medicii israelieni si care inseamna o premiera pentru Romania.

Timp de sase saptamani, creatoarea de moda a purtat in urechi niste cercei speciali: doua ace milimetrice, care au actionat pe meridianele energetice. Acest program de slabire are la baza principiile acupuncturii, iar purtarea acestor cercei se face in paralel cu o dieta personalizata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.