Daddy Fizz a schimbat masinile ca pe sosete: a avut BMW Z4, Mini Cooper, Porsche si Cadillac Escalade

Devoratorii de monden si-l amintesc, cu siguranta, iar cei pentru care numele Fizz nu inseamna nimic sa fie pe faza! Bogdan Croitoru revine pe cai mari in showbiz si nu putea altfel decat la volanul unei masini care fura ochii fetelor si care starneste invidii in randul masculilor.

Regizor, scenarist si actor principal intr-un film porno care a consumat multa cerneala in presa de acum trei ani, solist, showman si mare amator de lux si femei frumoase, Fizz a fost, probabil, cel mai mediatizat, dar si cel mai excentric personaj monden. Este de notorietate faptul ca si-a facut o operatie de marire a penisului, marturisire care l-a “blocat” mult timp pe prima pagina a ziarelor.

Chiar daca si-a luat consistent partea de glorie in showbiz, Fizz a disparut subit din peisaj in ultimii trei ani, insa, recent, a anuntat o revenire spectaculoasa: “Pregatesc un pro-iect interesant, insa nu vreau sa vorbesc acum despre el. Nu e inca timpul”, a declarat Fizz pentru Click!, confirmand totusi faptul ca a devenit recent proprietarul unui Lamborghini Gallardo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.