LifeStar 30 Mai 2008 00:10
Nicola a decis sa nu-si mai lase singura senzuala partenera de viata, nici macar la evenimentele mondene

Omul de afaceri de origine araba Nicola este iubitul Ginei Pistol de mai bine de doi ani. Cei doi au evitat sa se afiseze la evenimentele mondene, Gina preferand sa iasa in lume doar alaturi de prietenele sale. De multe ori, fostul iepuras Playboy a argumentat ca prefera sa il lase acasa pe Nicola, pentru ca e un tip foarte gelos.

Miercuri seara, la Palatul Regal din Bucuresti, a avut loc lansarea oficiala a firmei de telefonie mobila Vertu, iar printre invitati s-a numarat si frumoasa blonda Gina Pistol.

Chiar daca a aparut la eveniment alaturi de doua prietene (pe care le eclipsa), aceasta nu s-a dezlipit de iubitul ei, Nicola, care a ajuns putin mai tarziu. Pana la inceperea propriu-zisa a lansarii, Gina Pistol, o prezenta care se remarca printre celelalte, a fost asaltata de barbatii care o cunosteau, pentru a da mana cu ea sau pentru a o saruta oficial pe obraji.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.