LifeStar 29 Mai 2008 01:19
Tenorul roman va sustine in luna iunie primul sau concert din Peninsula, pentru romanii din Madrid

Costel Busuioc, romanul care a devenit faimos in urma concursului tv “Fiii lui Babel”, va canta prima oara la Madrid, pentru comunitatea romaneasca. Daniel Tecu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE), a organizat evenimentul in colaborare cu Comunitatea Madrid si Televiziunea Romana.

Concertul este programat pentru data de 28 iunie a.c., la sala Juan Carlos I, iar intrarea va fi gratuita.

“In prezent suntem in faza de finalizare a negocierilor cu Sony Music. Speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa semnam contractul cu compania de discuri”, a declarat Daniel Tecu.

El a refuzat sa dea detalii legate de suma ceruta de Sony Music sau de durata concertului cu Costel Busuioc.

“Prefer sa mentin confidentialitatea in legatura cu discutiile purtate cu compania de discuri. Pentru noi, cel mai important este sa aratam lumii ca exista si romani talentati si facem acest lucru dezinteresat”, a afirmat Daniel Tecu.

Se vehiculeaza insa ca suma ceruta de compania de discuri pentru un concert cu Busuioc este de 20.000 de euro. O parte din aceasta suma va fi asigurata de Comunitatea Madridului, iar restul din sponsorizari. Reprezentantul FADERE doreste ca in cadrul aceluiasi spectacol sa cante si Livia Felea, o romanca rezidenta in Spania, care studiaza in Italia, unde a castigat recent un concurs de muzica pop.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.