LifeStar 27 Mai 2008 04:41
Andra a lucrat timp de trei zile cu coregraful Paul Gheorghe pentru a avea miscari perfecte in ultimul sau videoclip. De asemenea, artista a fost machiata nu mai putin de cinci ore, iar parul i-a fost aranjat in trei feluri diferite, unul mai extravagant ca altul.
Machiajul extravagant, tinutele spectaculoase, decorul inedit, multi dansatori si buna dispozitie sunt doar cateva dintre atuurile celui mai nou videoclip al Andrei, la piesa “Un lucru sa-mi dai”, pe care l-a lansat chiar ieri, in “Happy Hour”, emisiunea iubitului sau. Clipul s-a filmat in studiourile din Buftea, iar Andra s-a trezit cu noaptea in cap, la 5.30, pentru a fi sigura ca nu intarzie la intalnirea cu regizorul Dragos Buliga. Machiajul a fost asigurat de Dana Argesan si a durat nu mai putin de 5 ore, iar parul i-a fost aranjat in trei feluri diferite, unul mai extravagant decat celalalt. Motiv pentru care filmarile au inceput mai tarziu, in jurul pranzului si s-au prelungit pana tarziu, in noapte. Andra a abordat trei look-uri si s-a simtit ca o adevarata diva de cinema. In plus, ea a lucrat timp de trei zile cu coregraful Paul Gheorghe pentru a avea miscari perfecte, iar cei 12 dansatori au fost alaturi de ea, o saptamana intreaga, numai pentru sincroane.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.