LifeStar 23 Mai 2008 02:16
Frumusica si-a socat recent fanii afisand in locul coafurilor sofisticate o chelie lucioasaCameron Diaz a renuntat la imaginea de blonda fatala pentru a putea candida la un Oscar
Este clar ca actrita Cameron Diaz si-a pus in cap sa castige primul Oscar din cariera. La mai bine de 18 luni de la despartirea de Justin Timberlake, diva a acceptat sa joace intr-un film rolul unei mame care are un copil bolnav de leucemie. Ea se rade in cap pentru a-si sustine copilul in timpul tratamentului de chimioterapie.

Devenita celebra cu rolul din filmul “Mary cea cu vino-ncoa”, din 1998, Cameron a fost candidata in repetate randuri la titlul de cea mai slaba actrita de la Hollywood, fiind cat pe ce sa intre in posesia Zmeurii de Aur. Cu toate astea, ea s-a incapatanat sa demonstreze ca este actrita. Asa se explica de ce a acceptat sa se rada in cap pentru filmul “My Sister Keeper”, care va fi lansat la inceputul anului viitor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.