LifeStar 23 Mai 2008 02:09
ENERVANT. "Mama Natura" este exasperata de insistenta cu care mama si soacra ei o indeamna sa devina mama

Roxana Ionescu a ajuns la capatul rabdarii. Voluptuoasa vedeta TV este intrebata la tot pasul cand are de gand sa devina mama. Curiozitatea nejustificata a celor din jur a inceput sa o exaspereze pe drept cuvant. Daca la inceput nu i se parea nimic ciudat in asta, acum abia se abtine sa nu rabufneasca.

"De cand m-am maritat numai asta aud. Devine enervant, la un moment dat. Oricum, cred ca eu am gresit in momentul in care am declarat ca vreau copii. Este adevarat, ce femeie nu vrea? Dar nu am spus niciodata ca vreau acum. Si eu si Laurentiu mai avem de copilarit. Decizia legata de momentul in care vom vrea un bebe ne apartine", ne-a declarat Roxana Ionescu. Gazda emisiunii "Vreau sa fiu vedeta" de la Antena 1 nu este crutata nici macar de propria mama. "Mama si soacra mea, imi pun intrebarea asta de cand eu si Laurentiu am decis sa ne casatorim", sustine ea.

Roxana este inca amatoare de petreceri nocturne, iar, in momentul acesta, un bebe nu
i-ar mai permite sa se distreze prea mult.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.