LifeStar 21 Mai 2008 03:39
Laura si Smiley s-au cunoscut anul trecut, pe platourile de filmare de la Buftea, si de atunci sunt nedespartiti. Ei s-au mutat impreuna la numai doua luni de cand au anuntat ca formeaza un cuplu

Smiley si Laura Cosoi traiesc o poveste de dragoste mai ceva ca in filme. Amandoi si-au parasit vechii parteneri de viata pentu ca si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt si, la foarte scurt timp, s-au mutat impreuna. Dar iata ca cei doi nu se dovedesc a fi chiar atat de grabiti si, contrar zvonurilor, inca nu au ganduri de casatorie. Smiley ne-a declarat ca sunt de prea putin timp impreuna pentru a-si pune pirostriile.
Solistul trupei Simplu si iubita lui s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, anul trecut.

Cei doi spun ca a fost dragoste la prima vedere, dar, din cauza faptului ca amandoi erau implicati in alte relatii, s-au gandit ca ceea ce simteau era doar un foc aprins de paie.

Dupa cateva luni de “tatonari”, Smiley si Laura si-au dat seama ca isi doresc cu ardoare sa formeze un cuplu, au renuntat la vechii parteneri de viata si si-au declarat public iubirea. Si, dupa numai doua luni, s-au mutat impreuna, in casa solistului, din cartierul Pipera.

Spre deosebire de alte cupluri din show-biz, care, din cauza programului haotic, nu apuca sa petreaca foarte mult timp impreuna, Laura si Smiley au avut norocul sa fie, in continuare, colegi pe platourile de la Buftea, atat la emisiunea “Dansez pentru tine”, cat si la serialul “Cu un pas inainte”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.